Meniu Închide

Laboratorul GFR

În data de 25 octombrie 2023, Grup Feroviar Român, parte a Grampet Group și una dintre companiile partenere în proiectul „Campus Dual Politehnica București”, a inaugurat Laboratorul GFR destinat studenților din cadrul Facultatea de Transporturi – Universitatea Politehnica din Bucuresti, Departament Transporturi, Trafic și Logistică.

Parteneriatul dintre Grup Feroviar Roman SA și Facultatea de Transporturi din cadrul Universității Naționale de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București va avea o profundă rezonanță atât pentru mediul academic, cât și pentru industria feroviară din România.

Punând bazele unui sistem de învățământ dual și unei cooperări pe termen lung, GRUP FEROVIAR ROMÂN ajută industria de transport feroviar în cel mai nobil fel – oferind studenților perspective, direcții și resurse pentru a accede la o carieră în acest domeniu atât de provocator.


POLIAutoFest – 19-21 mai 2023

Campusul UPB se transformă în cea mai spectaculoasă expoziție de automobile!

Universitatea POLITEHNICA din București, prin Facultatea de Transporturi, prezintă cele mai noi și provocatoare concepte, inițiative și realizări din industria auto și a tehnologiilor conexe.

Timp de 3 zile, lumea autovehiculelor istorice se va întâlni cu transportul viitorului, iar participanții vor avea șansa să călătorească prin fascinantul univers automobilistic.

Conferințe de specialitate, evenimente de tip entertainment, concursuri, workshop-uri tematice, demonstrații auto, expoziții și tehnologii – toate se îmbină perfect la POLI AutoFEST.


PoliFest – 20-22 aprilie 2023 UPB


InnoHACK

Facultatea de Transporturi a participat în perioada 11-13 noiembrie 2022 la #Innohack EELISA Unfolds, un hackathon organizat de Universitatea POLITEHNICA din București pentru a sprijini ecosistemul de inovare și antreprenoriat în cadrul partenerilor EELISA.
Echipa formată din studenți ai departamentelor Autovehicule Rutiere, Transporturi, Trafic și Logistică și Electronică și Telecomenzi in Transporturi au concurat la categoria #Transport și #Orase #Inteligente cu 3 teme.
Bianca Tănase
Alexandru Bota
Denis Codroiu
Valentina Radu
Slăniceanu George
Stere Gabriel
Radu Cristian
Buchidau Mihai
Filip Andrei
Alecu Alin
Ioniță Andrei
Niculescu Rareș
Tănăsescu Vlad
Mălăescu Narcis
Stoian Alin
Lamba Michel-Adrian
Șipa Magdiel